Producten

JV Websites is een bedrijf gespecialiseerd in TYPO3.

- Website paketten (TYPO3);

Website pakketten zijn flexibele ontwerpen in een CMS die aangepast worden voor de klant. Dit stelt ook ondernemingen met een klein budget voor de website in staat een CMS website aan te schaffen tegen een zeer gunstig tarief.

- Custom TYPO3 websites;

Custom TYPO3 websites zijn websites in een CMS die speciaal worden ontwikkeld voor de klant. Er wordt eerst een ontwerp gemaakt op basis van huisstijl/bedoeling/wensen en vervolgens wordt het ontwerp technisch uitgewerkt en gekoppeld aan het content management systeem TYPO3. Hierdoor kan de klant zelf zijn website bijhouden. Ook kan hij hem eventueel initieel vullen.

- TYPO3 Extensies, tunen en bouwen;

Omdat websites vaak zulk specialistische doeleinden en taken vervullen dat niet altijd alle functionaliteit als TYPO3 extensie beschikbaar is, tunen en bouwen wij extensies op maat.

- Hosting en updates

JV Websites bouwt haar sites op specifiek daarvoor ingerichte eigen servers. Deze servers zijn ondergebracht in het serverpark Global Switch. Dit zorgt voor een zeer betrouwbaar netwerk. Door met technische partners op locatie samen te werken wordt de continu´teit van de servers extra gewaarborgd.