Team

JV Websites werkt samen met een aantal vaste specialisten/freelancers. Zij zorgen voor extra kunde en slagkracht. Door deze constructie kunnen wij de vaste kosten relatief laag houden, terwijl grotere opdrachten gemakkelijk kunnen worden opgepakt. Hieronder een greep uit de specialisten die voor JV Websites werken:

Joost Vollebregt

Account Manager/Senior TYPO3 Developer

Joost Vollebregt heeft meer dan tien jaar ervaring met websites (vooral TYPO3). Totaaloplossingen, gebaseerd op het koppelen en aanpassen van bestaande (open-source) programmatuur. Hij heeft veel ervaring met het schrijven van modules en extensies voor TYPO3. Met zijn overzicht is uw project in goede handen.

Ruben Meibergen

Specialisme: TYPO3/PHP Developer

Ruben heeft een eigen bedrijf, en voert een eigen CMS in ASP (Starble). Hij heeft zich bij JV Websites gespecialiseerd in php en bouwt voor JV Websites TYPO3 extensies en systemen.

Remy van der Geer

Specialisme: Vormgever

Remy heeft een ontwerpbureau, Bril en Baard. Hij doet aan vormgeving in de breedste zin van het woord. Huisstijlen, folders, brochures, noem maar op! Voor JV Websites geeft hij vooral websites vorm. Hij is de vormgever achter onder andere de website pakketten alsook veel custom TYPO3 sites.

Jonathan Meibergen

Specialisme: Templating/Css Tuning

Jonathan tuned templates van o.a. onze website pakketten, maar ook andere sites. Hij verzorgt ook diverse dtp en ontwerp werkzaamheden. Verder is hij werkzaam bij onze strategisch partner, Brienen & Baas.

Wist U?

Dat JV Websites februari 2005 is opgericht door Joost Vollebregt. JV staat dus voor Joost Vollebregt. 

Bezoekadres:
Overgoo 13
2266 JZ Leidschendam

Postadres
:
Claes de Wyckerlaan 16
2681 PJ Monster

Telefoon Sales:
+31 653 7264 30