Website pakketten (TYPO3)

Wat krijgt u voor de prijs die naast de verschillende pakketten staat?

- Tot 6 uur aanpassing van het ontwerp aan uw huisstijl, kleuren, stijlelementen en logo;
- 1 jaar gratis Hosting;
- 1 gratis domeinnaamregistratie;
- Uw ontwerp wordt geimplementeerd in TYPO3*;
- Installatie van TYPO3* op de server;
- Een handleiding waarmee u stap voor stap uw site tot stand brengt;
- E-mail en telefonische ondersteuning wanneer u er met de handleiding niet uit komt.

* TYPO3 is het content management systeem waarmee u zelf in staat bent uw website op te bouwen en te onderhouden.

De zeven voordelen van website pakketten!

KOSTEN
1.
Betaal niet langer voor kleine onderhoudswerkzaamheden. Nieuwtjes, aanbiedingen of andere gewijzigde teksten/plaatjes kunnen eenvoudig geplaatst worden zonder contact met de webmaster. De website kan dagelijks, elk moment van de dag ge-update worden!
2. Geen verborgen kosten, je koopt een pakket en je bent klaar. (ontwerp, TYPO3-implementatie en 1 jaar Hosting)
3. Geen kosten voor het aanmaken van nieuwe paginas, automatische opname van deze paginas in het menu. Dit gebeurt geheel automatisch door het CMS.

TOEGANG
4.
Uw website is overal en altijd toegangkelijk voor onderhoud. Dit betekend dat u uw website overal ter wereld kunt editen met een computer met internet verbinding*.
*De website is te bekijken met alle nieuwe versies van de belangrijkste browsers (IE, Chrome, Safari en Firefox op Windows en Safari en Firefox op Mac), Onderhouden kan ook met deze browsers.

UITBREIDBAARHEID
5.
Uw website kunt u zelf met behulp van de handleiding eenvoudig uitbereiden. Nieuwe pagina's toevoegen, maar ook teksten en plaatjes plaatsen is zeer gemakkelijk. Verder kan extra functionaliteit tegen een kleine meerprijs worden toegevoegd. Te denken valt dan o.a. aan:
- Mailformulieren
- Fotoalbums
- Sitemaps
- Vacaturemodule

SNELHEID
6.
Geen over en weer gebel over teksten en layout, als het ontwerp is geimplementeerd in TYPO3 kan een website binnen enkele uren operationeel zijn*. Dit is mogelijk doordat U zelf de teksten van uw website typt/erin kopieerd doormiddel van de rich-text-editor. Het resultaat is direct on-line te bekijken.
*Direct onder www.uwdomeinnaam.jvwebsites.nl en wanneer de domeinnaamregistratie is afgerond onder www.uwdomeinnaam.nl EENVOUD
7.
Onderhouden van de website kan zonder kennis van programmeertalen. Kunt u met Mircosoft WORD omgaan? Dan kunt u dit ook! U krijgt een handleiding waar alles in staat uitgelegd. Komt u er daarmee ook niet uit, dan kunt u ons altijd bellen of mailen*!
* Bij het basis pakket is drie keer telefonische/mail ondersteuning inbegrepen. Daarna kunt u een bundel afnemen per 5 consults